Προβλημάτων συνέχεια για το νέο iPad

Προβλημάτων συνέχεια για το νέο iPad
 
Μπορεί το τελευταίο τεχνολογικό επίτευγμα της Apple να έχει εκπληκτική οθόνη (την οποία δεν χρησιμοποιεί κανείς για τίποτε) αλλά σε ότι αφορά την υπόλοιπη κατασκευή μάλλον υπολείπεται σε ποιότητα.

Μετά λοιπόν από τα προβλήματα μπαταρίας που αναφέρθηκαν, τώρα φαίνεται ότι υπάρχουν ζητήματα και με το wi-fi. Όπως μαθαίνουμε λοιπόν, αρκετές είναι οι συσκευές οι οποίες παρουσιάζουν προβλήματα στη σύνδεση μέσω wi-fi όπως βέβαια και ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες.

Αν και η ίδια η Apple δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για το πρόβλημα είναι σαφές ότι το γνωρίζει. Μάλιστα το Applecare support έχει λάβει εντολή να αντικαθιστά άμμεσα τις συσκευές που επιστρέφονται από τους χρήστες.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_1116.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC