Προβολή των Facebook Events σε μορφή ημερολογίου

Προβολή των Facebook Events σε μορφή ημερολογίου

Σε νέες αλλαγές αποφάσισε να προχωρήσει το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο που αυτή τη φορά αφορούν τον τρόπο εμφάνισης των Facebook Events.

Πιο συγκεκριμένα, στο εξής οι χρήστες του Facebook θα έχουν στη διάθεση τους δύο εναλλακτικούς τρόπους εμφάνισης των events του κοινωνικού δικτύου (γενέθλια φίλων, προσκλήσεις, προγραμματισμένα/προτεινόμενα events), έχοντας τη δυνατότητα να επιλέγουν μεταξύ Calendar view και λίστας.

Μέχρι τώρα υπήρχε μόνο η δεύτερη επιλογή και τώρα με την προσθήκη της νέας εμφάνισης ημερολογίου, η εμπειρία προβολής των events γίνεται πιο απλή και παραστατική. Σε κάθε ημερομηνία του τρέχοντος μήνα (αλλά και των επόμενων αν κάνετε scroll down) θα μπορείτε να βλέπετε τα events σας καθώς και τη φωτογραφία προφίλ του φίλου σας που έχει γενέθλια, σας έχει αποστείλει πρόσκληση κ.ο.κ.

Το Calendar View προστίθεται σταδιακά στους λογαριασμούς των χρηστών και εντός των επόμενων ημερών θα είναι διαθέσιμο σε όλους.

[via Facebook]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC