Προετοιμάζονται οι Anonymous σε περίπτωση που πέσουν τα δίκτυα

Προετοιμάζονται οι Anonymous σε περίπτωση που πέσουν τα δίκτυα
 
Στη σελίδα των Anonymous – #OpGreece στο Facebook αναφέρεται ότι υπάρχει κίνδυνος black out στο Διαδίκτυο στις περιοχές όπου θα κινηθεί η Άνγκελα Μέρκελ και ζητούν από τους «τεχνολογικά ευαισθητοποιημένους πολίτες να επαγρυπνούν».

Παράλληλα προτρέπουν όσους μένουν στο κέντρο να έχουν «ανοιχτά» WiFi, δηλαδή να μην απαιτείται κωδικός, γιατί ενδέχεται οι αρχές να ρίξουν το 3G σήμα για να καθυστερούν οι φωτογραφίες από Αθήνα.

Στο προφίλ των Ελλήνων Anonymous στο Facebook, υπάρχει λίστα με συνδέσεις σε Dial-Up γραμμές σε περίπτωση που κοπεί εντελώς η πρόσβαση στο Internet.

Σημειώνεται ότι η ίδια τακτική είχε χρησιμοποιηθεί από Anonymous σε Αίγυπτο και Τυνησία προκειμένου να παραμείνει «ανοιχτό» το Διαδίκτυο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC