Προς κατάργηση οδεύει η μουσική υπηρεσία του Twitter

Προς κατάργηση οδεύει η μουσική υπηρεσία του Twitter

Με αρκετά λιγότερο από έναν χρόνο λειτουργίας στο ενεργητικό της, η εφαρμογή #Music του Twitter αντιμετωπίζει σοβαρό ενδεχόμενο να καταργηθεί λόγω των μειονεκτημάτων σε σχέση με τους ανταγωνιστές της.

Η εταιρία σκέφτεται σοβαρά να κλείσει την mobile υπηρεσία αφού οι αριθμοί των downloads και των μέχρι τώρα χρηστών είναι απογοητευτικοί.

Έχοντας αναπτυχθεί ως μια ανεξάρτητη μουσική υπηρεσία που δεν ταίριαξε με τον πυρήνα χρήσης του Twitter, το #Music έμεινε κολλημένο κάπου στο ενδιάμεσο, αφού απέτυχε να ανταγωνιστεί μουσικούς κολοσσούς όπως τα iTunes και Spotify.

Η κριτική σχετικά με το #Music εστιάζεται κυρίως στο γεγονός ότι χρησιμοποιείται από την πλειοψηφία των χρηστών για επαγγελματικούς λόγους και όχι για να “ακολουθήσουν” κάποιον φέρελπι μουσικό, ενώ το Τwitter ήδη αναδομεί την ομάδα που ασχολείται με τις μουσικές εφαρμογές, με τον υπέυθυνο ανάπτυξης του #Music να έχει αποχωρήσει από τον Απρίλιο που εγκαινιάστηκε η υπηρεσία.

Ακόμα και το  ίδιο  το twitter “σαμποτάρει” το  #Music από την άποψη ότι προτείνει υλικό από το iTunes Radio και άλλες εφαρμογές, αποδεχόμενο προφανώς την άστοχη επιλογή του με την εν λόγω υπηρεσία, που είτε θα πρέπει να αλλάξει είτε θα καταργηθεί οριστικά.

 

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC