Προς συμφωνία Apple & Τουρκία για την αγορά iPad αξίας 4 δισ. δολαρίων!

Προς συμφωνία Apple & Τουρκία για την αγορά iPad αξίας 4 δισ. δολαρίων!

Μια ενδιαφέρουσα είδηση μας έρχεται από τη γειτονική Τουρκία με την Apple να είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί την πώληση εκατομμυρίων iPad με την τουρκική κυβέρνηση.

Για το σκοπό αυτό, στελέχη της Apple με επικεφαλή το διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Tim Cook, αναμένεται να επισκεφθεί το Φεβρουάριο τη χώρα ώστε να συναντηθεί και να διαπραγματευθεί με τον Τούρκο πρόεδρο Αμπντουλάχ Γκιούλ. Η επικείμενη συμφωνία, εντάσσεται σε ένα μεγαλεπίβολο σχέδιο της Τουρκικής κυβέρνησης με ονομασία FATIH το οποίο φιλοδοξεί να αντικαταστήσει τους μαυροπίνακες και τα τετράδια στις σχολικές αίθουσες με tablets.

Ολόκληρο το πρόγραμμα αναμένεται να διαρκέσει 4 χρόνια και να κοστίσει μεταξύ 3 και 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την προμήθεια 10 εκατομμυρίων iPad, με την πώληση 2-2.5 εκατομμυρίων iPad να ακολουθεί. Ο Tim Cook αναμένεται να επισκεφθεί το επίσημο κατάσημα της Apple στην Κωνσταντινούπολη το οποίο διακρίνεται για τη γυάλινη κατασκευή του και τα εγκαίνια του οποίου αναμένονται σύντομα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC