Προσοχή στα e-mail με το πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων

Προσοχή στα e-mail με το πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων
 

Αν μέσα στο επόμενο διάστημα λάβετε κάποιο e-mail με το πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων, καλύτερα να μην το ανοίξετε. Ακόμη και αν φαίνεται ότι προέρχεται από κάποιο φίλο ή γνωστό σας.

Όπως ενημερώνει η φιλανδική εταιρία λογισμικού ασφαλείας F-Secure ότι κυκλοφορεί κακόβουλο αρχείο PDF, το οποίο εξαπατά τους χρήστες με το δίνοντας την εντύπωση ότι είναι το πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων 2012.

Όσοι όμως επιχειρήσουν να το ανοίξουν, τότε ο υπολογιστής τους θα προσπαθήσει να συνδεθεί με μια ιστοσελίδα «student travel» στην Κίνα.

Μάλιστα καλό θα είναι να γνωρίζεται ότι λόγω της προβολής που δέχεται μια οργάνωση όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, είναι βέβαιο ότι θα κυκλοφορήσουν διάφορα αντίστοιχα κακόβουλα e-mails, ή links στα social media που θα αναφέρονται σε αθλητές που διαγωνίζονται. Καλό είναι λοιπόν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα αρχεία που ανοίγετε και τους συνδέσμους που κάνετε κλικ.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_1111.png?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC