Προσομοιωτής με σφαιρική οθόνη 180 μοιρών

Προσομοιωτής με σφαιρική οθόνη 180 μοιρών
 
Στο Gadget Show 2012 παρουσιάστηκε ένα gaming station που τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα. Οι φανατικοί των racing games θα το λατρέψουν, αφού έχει τρεις multitouch οθόνες 24 ιντσών που παρέχουν μία ξεχωριστή εμπείρια.

Η εικόνα προβάλλεται σε σφαιρική οθόνη 180 μοιρών και η καρέκλα του χρήστη μετακινείται με βάση το παιχνίδι που επιλέγει. Επιπλέον, το σύστημα μπορεί να συνδεθεί με οποιονδήποτε υπολογιστή Windows XP/7 που έχει την απαιτούμενη κάρτα γραφικών.

Η τιμή της απλούστερης έκδοσης του προσομοιωτή ξεκινά από τα 14.000 ευρώ περίπου. Οπότε μένει να δούμε πόσοι θα επιλέξουν να αγοράσουν έναν προσομοιωτή, την ώρα που με τα ίδια λεφτά μπορούν να αγοράσουν αυτοκίνητο. Πάντως η εταιρεία δηλώνει πως ήδη υπάρχουν προπαραγγελίες του συστήματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC