Προσομοιωτής σε αεροδρόμιο δείχνει πώς είναι ο καιρός στον προορισμό σας

Προσομοιωτής σε αεροδρόμιο δείχνει πώς είναι ο καιρός στον προορισμό σας

Για τον καθένα από εμάς που έχουμε βγει από ένα αεροδρόμιο και έχουμε λιώσει από τη ζέστη ή ξεπαγιάσει από το κρύο, ένα σύστημα που θα μας ενημέρωνε για τις καιρικές συνθήκες στον προορισμό που φτάνουμε, θα ήταν σωτήριο.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο το αεροδρόμιο Αρλάντα της Στοκχόλμης έχει τοποθετήσει έναν προσομοιωτή καιρού που επιτρέπει στους ταξιδιώτες να πάρουν μία ιδέα των συνθηκών που επικρατούν στο τελικό προορισμό τους πριν καν φτάσουν σε αυτόν.

Ο πολυτελής θάλαμος θα τεθεί σε λειτουργία στο τέλος Αυγούστου και θα χρησιμοποιεί σε πραγματικό χρόνο δεδομένα από όλον τον πλανήτη.

w1_3.jpg

Πιο συγκεκριμένα, ο θάλαμος θα χρησιμοποιεί ανεμογεννήτριες, συστήματα ελέγχου της θερμοκρασίας, και οπτικοακουστική αναγνώριση για να αναδημιουργήσει την εμπειρία ζεστών και ξερών ερήμων και παγωμένων τοπίων.

w3_2.jpg

w2_1.jpg

Η υπεύθυνη επικοινωνίας του αεροδρομίου της Στοκχόλμης, περιγράφει την πύλη κλίματος ως έναν «απευθείας σύνδεσμο με ολόκληρο τον κόσμο» που θα μπορούσε να βοηθήσει τους επιβάτες να προετοιμαστούν πριν το ταξίδι τους. «Είναι επίσης μία προεπισκόπηση του μέρους που πας, έτσι ώστε να γνωρίζεις αν θα χρειαστείς ένα ζεστό πουλόβερ ή ένα έξτρα ζευγάρι γυαλιών ηλίου», λέει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC