Πρώτα στο Galaxy Nexus το 5.0 Jelly Bean

Πρώτα στο Galaxy Nexus το 5.0 Jelly Bean
 

Αν θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα δοκιμάσουν το Android 5.0 Jelly Bean, τότε μάλλον θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε κάτι περισσότερο.

Όπως μαθαίνουμε οι πρώτες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Google θα είναι τα Galaxy Nexus. Τα οποία ως γνωστόν δεν είναι και τα φθηνότερα smartphones της αγοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι developers της Google χρησιμοποιούν τις συγκεκριμένες συσκευές για να δοκιμάσουν τη λειτουργία του νέου Android οπότε είναι λογικό αυτές να είναι και οι πρώτες στις οποίες θα μπορεί να εγκατασταθεί.

Εξάλλου αποτελεί παράδοση να είναι τα Νexus τα πρώτα smartphone που έχουν τις τελευταίες εκδόσεις του συγκεκριμένου λειτουργικού.

Από την άλλη οι περισσότερες συσκευές δεν έχουν ακόμη εγκαταστήσει το Android 4.0. Οπότε το Android 5.0 μάλλον είναι μακρινός στόχος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC