Πρώτη η Apple στα tablets στις αναλύσεις της IDC

Πρώτη η Apple στα tablets στις αναλύσεις της IDC
 
Μερίδιο 68.2% έχει η Apple στην αγορά tablets σε όλον τον κόσμο σύμφωνα με τα στατιστικά της IDC για τους πέντε κορυφαίους προμηθευτές για το δεύτερο τρίμηνο το 2012.

Από τα 25 εκατομμύρια tablets που πουλήθηκαν, τα 17 ήταν iPad, με τη Samsung και την Amazon να ακολουθούν στις επόμενες θέσεις με 2,3 και 1,2 εκατομμύρια συσκευές, ποσοστό μόλις 9,6% και 5,0% αντίστοιχα, με τη διαφορά πως η Amazon σπάνια αποκαλύπτει νούμερα και ποσοστά πωλήσεων, γεγονός που σημαίνει πως η πραγματικότητα μπορεί να απέχει αρκετά από το 5,0%.

Η ASUS με την Acer βρίσκονται στην τέταρτη και πέμπτη θέση με 3,4 και 1,5%, με την ASUS να αναμένεται να ανέβει αρκετές θέσεις στο τέλος του επόμενου τριμήνου, δεδομένης της τεράστιας επιτυχίας που είχε το Nexus 7.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_924.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC