Πρώτος στις προτιμήσεις των χρηστών ο Google Chrome

Πρώτος στις προτιμήσεις των χρηστών ο Google Chrome
 
Πολλά έχουν αλλάξει στις προτιμήσεις των χρηστών του διαδικτύου από πέρσι, τουλάχιστον όσον αφορά τις προτιμήσεις τους στους browsers. Η εταιρεία μετρήσεων StatCounter δημοσίευσε μηνιαία στατιστικά χρήσης των δημοφιλέστερων browser τα οποία σίγουρα θα σας ξαφνιάσουν.

Φέτος τον Ιούλιο λοιπόν ο Chrome βρέθηκε πρώτος με ποσοστό 33.81% σημειώνοντας αύξηση περίπου 10% από πέρσι όπου βρισκόταν στην τρίτη θέση. Είναι ο τρίτος στη σειρά μήνας όπου ο browser της Google απολαμβάνει την πρωτιά και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα χάσει την θέση του.

Όσο περίεργο και να μας φαίνεται τώρα, τον Ιούλιο του 2011 στην κορυφή βρισκόταν ο Internet Explorer με ποσοστό άνω του 40%! Ο ΙΕ φέτος έπεσε στην δεύτερη θέση με 32.04%, λίγο πιο κάτω από τον Chrome.

Ο Firefox με το αποθαρρυντικό ποσοστό του 23.73% εξακολουθεί να σημειώνει πτωτική πορεία από τον Νοέμβρη του 2011 όπου έχασε την δεύτερη θέση. Ελαφρώς ανεβασμένος εμφανίζεται ο Safari, αν και τα ποσοστά του είναι χαμηλότερα του 10%, ενώ ο Opera βρίσκεται «στον πάτο» με ποσοστό μόλις 1.72%.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_929.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC