Ο «Παππούς Χιονιάς» παίζει στα ίσια τον Πούτιν στα social media

Ο «Παππούς Χιονιάς» παίζει στα ίσια τον Πούτιν στα social media

Το ερευνητικό κέντρο Brand Analytics σε έρευνα που πραγματοποίησε, βρήκε ότι τη δεύτερη θέση όσον αφορά την συχνότητα των αναφορών στα ρωσόφονα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραμονές των εορτών καταλαμβάνει ο Παππούς Χιονιάς (Αη Βασίλης της Ρωσίας).

«Ήδη για δεύτερη εβδομάδα το πρόσωπο που αναφέρεται πιο συχνά στα ρωσόφονα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ο Παππούς Χιονιάς, παρότι αρκετές φορές καταλαμβάνει την πρώτη θέση σε δημοτικότητα, με βάση την τάση που καταγράφεται πολύ σύντομα θα βρίσκεται στην πρώτη θέση, παραμερίζοντας στην δεύτερη θέση τον Βλαντίμιρ Πούτιν», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Brand Analytics, η οποία και ετοίμασε την επισκόπηση «Η Ρωσία του Νέους Έτους». Η επισκόπηση αναφέρεται επίσης στις ταινίες που βλέπουν περισσότερο οι Ρώσοι παραμονές της Πρωτοχρονιάς, και που είναι πιο δημοφιλής ο Παππούς Χιονιάς

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι αναλυτές του κέντρου Brand Analytics, ανέλυσαν τον Δεκέμβριο του 2017, ένα δισεκατομμύριο μηνύματα στα ρωσόφωνα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πηγές δεδομένων που χρησιμοποιήθηκαν στην έρευνα υπήρξαν τα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης VKontakte Odnoklassniki, Moi Mir, Facebook, Instagram, YouTube, Vimeo, G+, Mir Tesen, όπως επίσης θεματικοί ιστότοτποι, σχόλια και δημοσιεύματα στα ΜΜΕ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC