Νέα δωρεάν, ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικών προμηθειών από τη SAP Ανακοίνωση του Ariba StartSourcing

Νέα δωρεάν, ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικών προμηθειών από τη SAP Ανακοίνωση του Ariba StartSourcing

Η SAP ανακοίνωσε το Ariba StartSourcing, το νέο δωρεάν εργαλείο ηλεκτρονικών διαγωνισμών και δημοπρασιών της Ariba που δίνει πρόσβαση σε πάνω από 1 εκατομμύριο υποψήφιους προμηθευτές – μέλη του Ariba Network.

Το Ariba StartSourcing προσφέρεται ως cloud υπηρεσία χωρίς μηνιαία χρέωση, η οποία επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη δημιουργία ηλεκτρονικών διαγωνισμών και δημοπρασιών χωρίς να επιβαρύνεται η επιχείρησή με επιπρόσθετα λειτουργικά έξοδα και χρόνο από ΙΤ τμήμα.
Με τη χρήση του του Ariba StartSourcing υπάρχει συντόμευση στη διεκπεραίωση διαγωνισμών κατά 50%, μείωση κόστους διαχείρισης στο 60% και τιμών 17% κατά μέσο όρο.

Πρόκειται για web-based εργαλείο το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα εύκολης δημιουργίας και δημοσίευσης ηλεκτρονικών διαγωνισμών και δημοπρασιών, ενώ ταυτόχρονα αυτοματοποιεί τη διαδικασία εύρεσης κατάλληλων προμηθευτών, διαπραγμάτευσης και κλεισίματος συμφωνίας εξασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με τα εταιρικά πρότυπα.

Ακόμη, η λύση Ariba StartSourcing επιτρέπει τον έλεγχο της διαδικασίας προμηθείας μέσα από εύχρηστα dashboards και ενημερωτικά reports ενώ υποστηρίζει και διευκολύνει σημαντικά την επικοινωνία και τη συνεργασία μεταξύ προμηθευτών και αγοραστών δημιουργώντας αμοιβαία οφέλη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC