Σχεδιάστε και «εκτυπώστε» το δικό σας ρομπότ

Σχεδιάστε και «εκτυπώστε» το δικό σας ρομπότ
 

Το να δημιουργήσει κανείς ένα ρομπότ, σύμφωνα μάλιστα με τις ανάγκες του, δεν είναι κάτι απλό. Χρειάζεται απίστευτη τεχνογνωσία όπως βέβαια και τα κατάλληλα μέσα και μηχανήματα. Παρόλα αυτά, εντός της επόμενης πενταετίας θα μπορούμε όλοι να φτιάχνουμε τα ρομπότ που επιθυμούμε.

Αυτός τουλάχιστον είναι ο στόχος ενός προγράμματος που χρηματοδοτείται με δέκα εκατομμύρια δολάρια από το MIT. Προς το παρόν βέβαια το πρόγραμμα είναι σε πολύ αρχικό στάδιο και αν κρίνουμε από το βίντεο δύσκολα θα το αξιολογούσε κανείς ως κάτι σημαντικό.

Παρόλα αυτά όπως υποστηρίζουν οι επικεφαλής του, αυτό είναι κάτι αναμενόμενο. Κατά την ολοκλήρωση του όμως θεωρούν ότι θα αλλάξει τη ρομποτική βιομηχανία καθώς θα κάνει την δημιουργία ιδιαίτερα εξελιγμένων μηχανημάτων δυνατή από τον καθένα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC