Σε αγωγή εναντίον της Google θα προχωρήσει το Ιράν

Σε αγωγή εναντίον της Google θα προχωρήσει το Ιράν
 

Όπως είναι γνωστό το Google Maps δεν αναφέρει στους χάρτες του το όνομα του Περσικού Κόλπου. Ο λόγος είναι ότι στο Ιράν και σε πολλά μέρη του κόσμου αναφέρεται μεν ως Περσικός Κόλπος αλλά οι αραβικές χώρες τον ονομάζουν Αραβικό Κόλπο.

Προκειμένου λοιπόν να μην δυσαρεστήσει κανένα, η υπηρεσία αποφάσισε να μην γράψει τίποτε. Όπως θα περίμενε κανείς όμως, η κυβέρνηση του Ιραν δυσαρεστήθηκε με την απόφαση αυτή.

Ανακοίνωσε λοιπόν ότι θα στραφεί δικαστικά εναντίον της Google καθώς θεωρεί ότι υφίσταται σημαντική ζημιά από την συγκεκριμένη ενέργεια. Το αν θα καταλήξει κάπου η αγωγή δεν το ξέρουμε. Το βέβαιο είναι πάντως ότι η εταιρεία για πολλοστή φορά θα συρθεί στα δικαστήρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC