Σε απολύσεις προχωρά η Yahoo

Σε απολύσεις προχωρά η Yahoo
 

Ο άλλοτε κολοσσός του Internet, η εταιρεία που κατά τη δεκαετία του ’90 είχε ταυτιστεί με την αναζήτηση, είναι πια σαφές ότι δυσκολεύεται ν’ αντεπεξέλθει στο νέο περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί.

Όπως μαθαίνουμε λοιπόν, η Yahoo πρόκειται να προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις εντός της εβδομάδας. Πρόκειται για πρωτοβουλία του νέου διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας Scott Thompson και στόχος είναι να μειωθεί το προσωπικό τόσο στις ΗΠΑ, όπου οι απολύσεις θα ανακοινωθούν την Τετάρτη όσο και εκτός αυτής.

Ιδιαίτερα μεγάλο αναμένεται να είναι το αντίκτυπο στη ν.α. Ασία καθώς, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, την Πέμπτη θα ανακοινωθεί πραγματικά μεγάλος αριθμός απολύσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC