Σε προσωπικές συνομιλίες οι Tim Cook και Larry Page

Σε προσωπικές συνομιλίες οι Tim Cook και Larry Page
 
Αν και η δικαστική ήττα της Samsung από την Apple θεωρητικά δεν επηρεάζει το Android, στην πραγματικότητα η συγκεκριμένη εξέλιξη σίγουρα θα έχει προβληματίσει τα στελέχη της Google. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Στηβ Τζομπς θεωρούσε ότι το Android αποτελούσε αντίγραφο του iOS και ήθελε να ξεκινήσει δικαστικό μαραθώνιο εναντίον του.

Στο πλαίσιο αυτό οι κεφαλές των Apple και Google Tim Cook και Larry Page, αποφάσισαν να συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν τα θέματα ευρεσιτεχνιών που έχουν πλέον προκύψει από τις εξελίξεις αυτές.

Όπως αναφέρει το Reuters, οι CEO των δύο εταιρειών επικοινώνησαν τηλεφωνικά την περασμένη εβδομάδα και συζήτησαν ένα πλήθος θεμάτων σχετικά με τις πατέντες των δύο λειτουργικών. Παρόλο όμως που είχε προγραμματιστεί και μια δεύτερη συνομιλία, για άγνωστους λόγους αυτη προς το παρόν αναβλήθηκε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC