Σε συζητήσεις η Samsung με την Amazon

Σε συζητήσεις η Samsung με την Amazon
 
Όπως όλα δείχνουν, η Samsung βρίσκεται σε συζητήσεις με την Amazon για τη πώληση της εταιρίας Liquavista, που ασχολείται με την κατασκευή οθονών για e-readers.

Η κορεατική εταιρία πήρε την απόφαση πριν δύο χρόνια να επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στον χώρο των οθονών, εξαγοράζοντας για λιγότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Bloomberg, την εταιρία Liquavista στην Ολλανδία. Με την αγορά όμως να μη δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πλέον στα e-readers, φαίνεται πως η Samsung αποφάσισε να την πουλήσει στην Amazon.

Για την Amazon φαίνεται σαν μία πολύ καλή ευκαιρία να μειώσει το κόστος παραγωγής των συσκευών της, αποκτώντας ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και δυναμική στο συγκεκριμένο τομέα.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων, όμως με δεδομένη την πτώση στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού των e-readers, εικάζεται πως η συμφωνία θα κλείσει σε μία τιμή αρκετά πιο χαμηλή από τα 100 εκατομμύρια δολάρια που είχε επενδύσει η Samsung.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC