Σημαντικές ενημερώσεις στα Windows 8 πριν την τελική έκδοση

Σημαντικές ενημερώσεις στα Windows 8 πριν την τελική έκδοση

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη διάθεση των Windows 8, η Microsoft διέθεσε ένα πακέτο σημαντικών ενημερώσεων για το επερχόμενο λειτουργικό, σε όσους το έχουν εγκατεστημένο, μέσω της διαδικασίας Windows Update που αφορά σε όλες τις εκδόσεις Windows.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι ενημερώσεις αυτές βελτιώνουν την απόδοση του λειτουργικού, τη διαχείριση ενέργειας, την αναπαραγωγή πολυμέσων και τη συμβατότητα.

 

Η Microsoft υπόσχεται μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας στα tablet, βελτίωση στην απόδοση των Windows 8 apps και της Start screen, καλύτερη αναπαραγωγή βίντεο και ήχου, καθώς και βελτιωμένη συμβατότητα με εφαρμογές και drivers.

 

Σε ένα blog post, ο επικεφαλής των Windows Steven Sinofsky, αναφέρει πως οι αλλαγές αυτές θα μπορούσαν να περιλαμβάνονται στο πρώτο service pack του λειτουργικού, αλλά “προκάλεσαν” τους εαυτούς τους να εργαστούν εντατικά και να τις διαθέσουν πολύ νωρίτερα, πριν καν την κυκλοφορία του.

 

Από την άλλη, η κίνηση αυτή της Microsoft, θα μπορούσε να ερμηνευτεί και ως “αγώνας δρόμου”, για να προλάβουν να διορθώσουν σημαντικές αδυναμίες πριν την κυκλοφορία του λειτουργικού και την πρόκληση αρνητικών σχολίων.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC