Σκέψεις για φθηνό iPad mini από την Apple

Σκέψεις για φθηνό iPad mini από την Apple
ipadΜετά τις δηλώσεις του Tim Cook που ανέφερε ότι τα περισσότερα αναβαθμισμένα προϊόντα θα τα δούμε προς το τέλος του χρόνου σηματοδοτώντας μια περίοδο από τον Οκτώβριο και μετά έχουν ξεκινήσει μια σειρά από φήμες και έτσι σήμερα διαβάσαμε και την πιθανότητα η Apple να μας παρουσιάσει ένα φτηνό iPad Mini.

Ο Ming-Chi Kuo αναλυτής της KGI Securities, έχουμε τονίσει πως είναι αρκετά αξιόπιστος και αυτό έχει αποδειχθεί και κατά το παρελθόν, ανέφερε αρχικά πως λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Apple με την Retina οθόνη του iPad Mini έχει δημιουργήσει καθυστερήσεις και έτσι μάλλον θα το δούμε να παρουσιάζεται κάποια στιγμή των Οκτώβριο.

Η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο περιμέναμε και εμείς αλλά ο Ming συνέχισε αναφέροντας πως στο διάστημα που μεσολαβεί η Apple ενδεχόμενος να μας παρουσιάσει ένα φτηνό iPad Mini. Οι λόγοι είναι λίγος πολύ οι ίδιοι με την θεωρία του φτηνού iPhone μιας και ένα πιο οικονομικό iPad Mini θα εκτόξευε τα κέρδη της εταιρείας ειδικά σε αγορές όπως αυτές της Κίνας.

Η τιμή του θα μπορούσε να ανέρχεται μεταξύ 199 δολάρια και 249 δολάρια κάνοντας θυσίες στα υλικά όπως και σε χαρακτηριστικά σαν αυτά της κάμερας κλπ.

Η Apple ετοιμάζει και την αναβάθμιση του iPad με το iPad 5 να φημολογείται πως θα ακολουθήσει την σχεδιαστική γραμμή του iPad Mini αλλά πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως δύσκολα θα ξεπεράσει την επιτυχία του iPad Mini.

Πηγή: greekapplenews.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC