Στα 10 εκατομμύρια οι χρήστες του Twitter στη Βρετανία

Στα 10 εκατομμύρια οι χρήστες του Twitter στη Βρετανία
 

Αν και απέχει πολύ από το να αποτελέσει πραγματικό ανταγωνιστή του Facebook, το Twitter δεν παύει να είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής πλατφόρμα social media στον κόσμο.

Του λόγου το αληθές αποδεικνύει το γεγονός ότι εκτός από τις ΗΠΑ αντίστοιχη είναι η επιτυχία του και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως ανακοίνωσε λοιπόν η υπηρεσία, από τα 140 εκατομμύρια χρήστες της, τα 10 βρίσκονται στη Βρετανία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι εδώ και ένα χρόνο η εταιρεία έχει ανοίξει γραφείο στο Λονδίνο στο οποίο ήδη εργάζονται 30 άτομα και του οποίου το προσωπικό συνεχίζει να αυξάνεται.

Ένα ακόμη ενδιαφέρον σημείο είναι ότι το 80% των ατόμων αυτών κάνει χρήση του δικτύου είτε αποκλειστικά είτε σε πολύ μεγάλο βαθμό μέσω φορητών συσκευών. Αν και η είδηση δεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη καθώς το Twitter ήταν από την αρχή προσανατολισμένο στις συσκευές αυτές, δείχνει πολύ ξεκάθαρα το προφίλ των Βρετανών Twitterers!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC