Στα 100 εκατ. χρήστες έφτασε το Viber

Στα 100 εκατ. χρήστες έφτασε το Viber
 

Όλο και πιο δημοφιλής γίνεται η υπηρεσία Viber και όχι άδικα. Εξάλλου δεδομένου ότι δίνει τη δυνατότητα για δωρεάν τηλεφωνήματα και αποστολή μηνυμάτων το αντίθετο θα ήταν περίεργο.

Έτσι κανείς δεν εξεπλάγη μαθαίνοντας ότι οι χρήστες της υπηρεσίας μέσα σε ελάχιστο διάστημα αφότου συμπλήρωσαν τα 90 εκατομμύρια είναι πλέον 10 εκατομμύρια περισσότεροι. Μάλιστα σύμφωνα με την εταιρεία, οι χρήστες αυτοί μέσω του προγράμματός της μιλούν κατά μέσο όρο 1.5 δισεκατομμύριο λεπτά και ανταλλάσσουν 2 δισεκατομμύρια μηνύματα κάθε μήνα.

Προκειμένου λοιπόν η Ισραηλινή εταιρεία να γιορτάσει το γεγονός ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει την εφαρμογή και για S40/Symbian, Bada OS και Windows Phone αν και προς το παρόν αναμένεται μόνο για τις συσκευές Nokia Lumia.

Μάλιστα η εφαρμογή για τα Lumia θα υποστηρίζει δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις σε HD, group messaging, αποστολή κειμένου και φωτογραφιών.

Το Viber είναι διαθέσιμο δωρεάν στο App Store, Play Store και App World για iPhone, Android και Blackberry αντίστοιχα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC