Στα 15 δολάρια το κόστος αναβάθμισης από τα Windows 7 στα Windows 8

Στα 15 δολάρια το κόστος αναβάθμισης από τα Windows 7 στα Windows 8

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη από τη Microsoft, όσοι αγοράσουν μια άδεια των Windows 7 μέσα στο επόμενο εξάμηνο θα έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν στα Windows 8 καταβάλλοντας μόλις 15 δολάρια.

 

Το ρεπορτάζ λέει ότι η προσφορά αυτή ισχύει για όσους αγοράσουν Windows 7 από το Microsoft Store μετά τις 2 Ιουνίου 2012. Η προσφορά θα ισχύει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2013, κάτι που σημαίνει ότι όσοι αγοράσουν μέσα στις επόμενες ημέρες Windows 7 θα έχουν στη διάθεσή τους αρκετούς μήνες για να αποφασίσουν αν θέλουν να περάσουν στα Windows 8 δίνοντας επιπλέον 15 δολάρια.

 

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια πληροφορία για το τι θα γίνει με όσους αγοράσουν υπολογιστή με προεγκατεστημένα Windows 7 μέσα σε αυτό το διάστημα. Θα ισχύει και γι’ αυτούς η προσφορά; Θα υπάρξει κάποια άλλη εναλλακτική; Όλα αυτά μένει να τα δούμε στην πορεία.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC