Στα 7,6 χλστ. το iPhone 5

Στα 7,6 χλστ. το iPhone 5
 

Με την παρουσίαση του νέου iPhone να βρίσκεται προ των πυλών, οι σχετιζόμενες με αυτό διαρροές ή, έστω, φήμες όλο και αυξάνονται. Όπως αναφέρεται λοιπόν σε κινεζική εφημερίδα το επερχόμενο smartphone της Apple θα είναι λεπτότερο από τον προκάτοχο του.

Βέβαια η διαφορά που θα έχει με το 4S, δεν θα είναι τεράστια: μόλις 1.7 χιλιοστά γεγονός που θα το κάνει να έχει πάχος 7.6 χιλιοστά.

Αν και δεν πρόκειται για κάτι βέβαιο, φαίνεται ότι η πληροφορία ακόμη και αν δεν είναι ακριβής, έχει κάποια βάση. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει προϊόν της εταιρείας με πάχος μεγαλύτερο ή ίσο με αυτό των προκατόχων της. Συνεπώς είναι απίθανο να αλλάξει αυτή η παράδοση τώρα με δεδομένο και το σχετικό ανταγωνισμό που υπάρχει στον κλάδο αυτό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC