Στα άτομα κάτω των 13 στρέφεται το Facebook

Στα άτομα κάτω των 13 στρέφεται το Facebook
 

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης του Facebook, όπως είναι ισχύουν τώρα, προκειμένου να ανοίξει κανείς λογαριασμό στην υπηρεσία πρέπει να είναι άνω των 13 ετών.

Όπως είναι γνωστό όμως πάρα πολλά παιδιά μικρότερης ηλικίας είναι μέλη του δημοφιλέστερου δικτύου social media. Συνήθως μάλιστα και με την έγκριση των γονιών τους.

Προκειμένου λοιπόν να αυξήσει τα έσοδα του, το Facebook προσπαθεί να δώσει τη δυνατότητα και στα παιδιά αυτά να εγγραφούν και μάλιστα χωρίς να το κάνουν παρατύπως.

Στόχος είναι οι λογαριασμοί να είναι συνδεδεμένοι με εκείνους των γονιών κάθε παιδιού. Ο γονέας λοιπόν θα είναι εκείνος που θα έχει τον πλήρη έλεγχο και στις δημοσιεύσεις αλλά και στα αιτήματα φιλίας και τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί το παιδί του.

Το αν τελικά θα γίνει δεκτό κάτι τέτοιο από τις ελεγκτικές αρχές μένει να το δούμε. Πάντως ο Zuckerberg είναι σαφές ότι δεν θέλει να αφήσει καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC