Στα δικαστήρια η Apple

Στα δικαστήρια η Apple
 

Αν και η δικαστής Lucy Koh απέρριψε 6 από τις 8 κατηγορίες εναντίον της Apple, συμφώνησε ότι έπρεπε να δικαστεί για την σημαντικότερη ίσως από αυτές.

Το γεγονός δηλαδή ότι κατέγραφε, εν αγνοία τους, τα στοιχεία θέσης (το πού βρίσκονται δηλαδή) των κατόχων iPhone. Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε η καταγραφή γινόταν ακόμη και στις περιπτώσεις που ο κάτοχος της συσκευής είχε απενεργοποιήσει πλήρως τη σχετική λειτουργία.

Αν και τελικά η Apple δεν θα κατηγορηθεί για παράβαση του νόμου περί υποκλοπών, οι κατηγορίες περί παραπλάνησης των καταναλωτών έγιναν δεκτές.

Αν και το τι τελικά θα αποφασίσει το δικαστήριο είναι άγνωστο, οπωσδήποτε η εταιρεία του Cupertino κινδυνεύει να πληρώσει πάρα πολλά χρήματα σε αποζημιώσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC