Στην αγορά το νέο iPhone 6 της Apple από 19 Σεπτέμβρη

Στην αγορά το νέο iPhone 6 της Apple από 19 Σεπτέμβρη

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν ουρά για το iPhone 6 περίπου δύο εβδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία της συσκευής στις 19 Σεπτεμβρίου.

Παρά το γεγονός ότι η Apple έχει δεσμευτεί να παρουσιάσει το iPhone 6 σε μια εκδήλωση την ερχόμενη Τρίτη, είναι απίθανο να βγει στην αγορά πριν την επόμενη εβδομάδα.

Παραδοσιακά, η Apple ανακοινώνει ένα προϊόν μία Τρίτη δέκα ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία και έτσι φέτος θα γίνει την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου.

Από το 2012, η Apple έχει προγραμματίσει μεσοβδόμαδα μία εκδήλωση για το iPhone το Σεπτέμβριο και την τελευταία ενημέρωση λογισμικού την επόμενη Τετάρτη, ενώ η κυκλοφορία της συσκευής θα γίνει την Παρασκευή.

Οι άνθρωποι άρχισαν να κάνουν ήδη ουρά έξω από το κατάστημα της Apple στη Fifth Avenue από την Τετάρτη, με την ελπίδα να είναι οι πρώτοι που θα πάρουν στα χέρια τους τις νέες συσκευές της Apple.

1409905714953_wps_8_people_queing_for_ip

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC