Στις 12 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστεί το νέο iPhone

Στις 12 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστεί το νέο iPhone
 
Στις αρχές Μαρτίου για πρώτη φορά ακούστηκαν φήμες για την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας γενιάς iPhone, οι οποίες μιλούσαν για παρουσίαση και κυκλοφορία της συσκευής τον Οκτώβριο, τον μήνα που συνήθως η Apple κυκλοφορούσε την νέα γενιά των smartphone της…

Πρόσφατα όμως άρχισε να επικρατεί έντονη φημολογία πως το iPhone 5 θα ανακοινωθεί και θα κυκλοφορήσει μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβριο, φήμες οι οποίες τώρα επιβεβαιώνονται. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από πληθώρα πηγών, η αμερικάνικη εταιρεία ετοιμάζει ένα event για την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012 όπου μαζί με το iPhone 5 πολύ πιθανότατα θα παρουσιάσει και το νέο iPad mini.

Αρχικά η φήμη κυκλοφόρησε από το iMore, επικαλούμενο έγκυρες πηγές οι οποίες «έχουν αποδειχθεί σωστές στο παρελθόν», με το AllThingsD να τις επιβεβαιώνει χρησιμοποιώντας τις δικές του, γεγονός που δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει αφού το AllThingsD έχει αποδειχτεί αρκετά αξιόπιστο στο παρελθόν, έχοντας επιβεβαιωθεί στις φήμες του αρκετές φορές. Βεβαίως δεν υπάρχει ακόμα κάποιο στοιχείο για το θέμα του event, δεν μπορεί όμως να είναι άλλο από την παρουσίαση του iPhone 5, ίσως μαζί με το νέο iPad mini.

Όσο για το πότε θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα το νέο iPhone, η πιθανότερη ημερομηνία κυκλοφορίας σύμφωνα με Κινέζους κατασκευαστές είναι η 21 Σεπτεμβρίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC