Στις 8 Δεκεμβρίου η κυκλοφορία του Wii U στην Ιαπωνία

Στις 8 Δεκεμβρίου η κυκλοφορία του Wii U στην Ιαπωνία
 

Αν και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς θα συμβεί με τις αγορές της Ευρώπης και των ΗΠΑ, για την Ιαπωνία τουλάχιστον είναι επίσημο. Η νέα κονσόλα της Nintendo θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου σε δύο διαφορετικές εκδοχές: λευκό και μαύρο.

Η λευκή έκδοση θα έχει 8GB αποθηκευτικό χώρο, ένα GamePad με οθόνη αφής, καλώδιο HDMI και κόστος περίπου 250 ευρώ.

Η μαύρη έκδοση αντιθέτως θα διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 32GB, ένα GamePad με επιπλέον φορτιστή-βάση, καλώδιο HDMI και τιμή περίπου 315 ευρώ.

Το κόστος των επιπλέον GamePad θα είναι περίπου 130 ευρώ ανά τεμάχιο. Σχεδόν τριπλάσιο δηλαδή από εκείνο των τηλεχειριστηρίων Wii U Pro που θα κοστίζουν μόνο 50 ευρώ.

Αν και όπως είπαμε δεν υπάρχουν πληροφορίες για την διάθεση του στις υπόλοιπες αγορές, λογικά αυτή θα γίνει σχεδόν ταυτόχρονα καθώς η εταιρεία δεν θα θέλει να χάσει την περίοδο των γιορτών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC