Στο 1 τρισ. δολάρια στοχεύει το Facebook

Στο 1 τρισ. δολάρια στοχεύει το Facebook
 

Από την επικείμενη δημόσια προσφορά η κεφαλαιοποίηση του Facebook υπολογίζεται ότι θα φτάσει τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια. Παρόλα αυτά ο Mark Zuckerberg στοχεύει πολύ πιο ψηλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε συζητήσεις που γίνονται εντός της εταιρείας το ποσό που θα ήθελε να φτάσει η υπηρεσία τα επόμενα χρόνια είναι δεκαπλάσιο. Βέβαια το να ανέβει η αξία του Facebook τόσο ψηλά θα σήμαινε ότι θα ξεπερνούσε κατά πολύ ακόμη και την Apple πράγμα αρκετά δύσκολο.

Επίσης θα σήμαινε ότι τα κέρδη του θα αυξηθούν με αλματώδεις ρυθμούς. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι με τα σημερινά κέρδη της εταιρείας η κεφαλαιοποίηση της εταιρείας δεν θα έπρεπε να ξεπερνά τα 40 δισεκατομμύρια. Το γεγονός ότι ενδέχεται να φτάσει τα 100, οφείλεται στο γεγονός ότι οι επενδυτές έχουν πολύ μεγάλες ελπίδες για την εξέλιξη της.

Παρόλα αυτά δεν πρόκειται για κάτι αδύνατο. Δεδομένου ότι το Facebook είναι δωρεάν και ήδη εξαιρετικά δημοφιλές, είναι βέβαιο ότι όσο επεκτείνεται η χρήση του Internet, το μέγεθος του θα αυξάνεται.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC