Στο Facebook και επισήμως το Instagram

Στο Facebook και επισήμως το Instagram
 
Επισήμως κομμάτι του Facebook αποτελεί πλέον το Instagram, μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της υπηρεσίας λήψης, επεξεργασίας και ανταλλαγής φωτογραφιών από το δημοφιλέστερο site κοινωνικής δικτύωσης.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι είμαστε τώρα επισήμως μέλος της οικογένειας του Facebook», δήλωσε ο συνιδρυτής του Instagram, Kevin Systrom, σε post του Facebook, μήνυμα το οποίο φαινόταν να έχει αναρτηθεί μέσω κινητού τηλεφώνου από την Ιαπωνία.

Οι ρυθμιστικές αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών ολοκλήρωσαν την έρευνα όσον αφορά τη συμφωνία των δύο εταιρειών, χωρίς να χρειαστεί να παρέμβουν περαιτέρω.

Η κίνηση θεωρείται από ορισμένους ως μία κίνηση του Facebook με στόχο να ενισχυθεί έναντι της Google και του «καυτού» νεοεισερχόμενου Pinterest.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC