Συλλεκτική έκδοση της Leica M θα σχεδιάσει ο Jonathan Ive

Συλλεκτική έκδοση της Leica M θα σχεδιάσει ο Jonathan Ive
 
Ο αντιπρόεδρος βιομηχανικού σχεδιασμού της Apple, Sir Jonathan Ive πρόκειται σύντομα να σχεδιάσει μια συλλεκτική έκδοση της φωτογραφικής μηχανής Leica M, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στην Κολωνία της Γερμανίας.

Η έκδοση αυτή θα είναι πραγματικά συλλεκτική αφού θα κυκλοφορήσει μόνο ένα κομμάτι! Σκοπός της κατασκευής της δεν θα είναι η πώλησή της, αφού πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε πλειστηριασμό, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες ή τεχνικά χαρακτηριστικά της φωτογραφικής μηχανής. Η απλή έκδοση της Leica M πάντως διαθέτει αισθητήρα 24 megapixel CMOS, επεξεργαστή Leica Maestro, οθόνη LCD τριών ιντσών και δυνατότητα καταγραφής βίντεο στα 1080p.

Ο Jonathan Ive είναι υπεύθυνος για το σχεδιασμό πολλών προϊόντων της Apple όπως το iPad, το iPhone, το iMac και το MacBook Pro και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους βιομηχανικούς σχεδιαστές της εποχής μας.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_967.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC