Συνεχίζει τις πρωταπριλιάτικες φάρσες η Google

Συνεχίζει τις πρωταπριλιάτικες φάρσες η Google
 
Μετά την ανακοίνωση της Google για διακοπή της λειτουργίας του YouTube, ο κολοσσός της αναζήτησης, συνεχίζει στο πνεύμα της πρωταπριλιάς, παρουσιάζοντας μας τρεις νέες λειτουργίες, που θα μπορούσε κανείς να τις χαρακτηρίσει, τουλάχιστον υπερβολικές.

Αρχικά, έχουμε την ανακοίνωση της υπηρεσίας Google Nose Beta, για την αναζήτηση οσμών μέσω Internet. Η Google υποστηρίζει πως χρησιμοποιώντας καινούριες αλλά και υπάρχουσες τεχνολογίες, κατάφερε να προσφέρει μία νέα εμπειρία για τους χρήστες της, δημιουργώντας μία νέα βάση δεδομένων οσμών.

Στη συνέχεια, παρουσίασε μία ακόμα «παράξενη» υπηρεσία, με το όνομα Google Treasure Map, μία επιπλέον λειτουργία για το Google Maps, που παρέχει στους χρήστες πληροφορίες και οδηγίες για το πως να ανακαλύψουν χαμένους θησαυρούς.

Η φαντασία των υπαλλήλων της Google όμως δεν τελειώνει εκεί. Σύμφωνα με τη δημοφιλή ιστοσελίδα, και μόνο για σήμερα, αλλάζει το χρώμα του Gmail σε μπλε. Πρόκειται για μία αναβάθμιση του γνωστού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρίας, που χρειάστηκε 6 χρόνια για να τελειοποιηθεί, όπως δηλώνει η Dana Popliger, αρχισχεδιάστρια του πρότζεκτ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC