Συνελήφθησαν υπάλληλοι της Samsung

Συνελήφθησαν υπάλληλοι της Samsung
 

Μπορεί η Apple να θεωρείται ο βασικότερος ανταγωνιστής της Samsung αλλά αυτή τη φορά η απειλή για την εταιρεία δεν προήλθε από εκεί. Άλλωστε η Apple αναπτύσσει τις δικές της τεχνολογίες και ελάχιστη ανάγκη θα είχε να υποκλέψει την τεχνογνωσία της Samsung.

Οι τοπικοί ανταγωνιστές της αντιθέτως, έχουν κάθε λόγο να θέλουν να μάθουν τα μυστικά της. Όπως μαθαίνουμε λοιπόν, έχουν γίνει 11 συλλήψεις νυν και πρώην υπάλληλοι της Samsung, με την κατηγορία ότι είχαν πουλήσει βιομηχανικά μυστικά που σχετίζονται με την τεχνολογία AMOLED της Samsung.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες, οι πληροφορίες αυτές πωλήθηκαν σε τοπικούς ανταγωνιστές της Samsung προκειμένου αυτοί να προχωρήσουν στην παραγωγή οθονών AMOLED. Μάλιστα ένας από 46χρονος ερευνητής της εταιρείας, αναφέρεται ότι έλαβε το χρηματικό ποσό των 170.000 δολαρίων από τοπικό αντίπαλο που δεν κατονομάστηκε για να μεταβιβάσει μυστικά που σχετίζονται με την τεχνολογία αυτή.

Ο ερευνητής εργαζόταν στο τμήμα ανάπτυξης της Samsung και ο λόγος που προχώρησε στην ενέργεια αυτή πράξη, θεωρείται το γεγονός ότι έμεινε στάσιμος και δεν πήρε προαγωγή, λαμβάνοντας μια πιο σημαντική θέση στην εταιρεία.

Περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις στο

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC