Συσκευή που θα την χρησιμοποιείς χωρίς να την αγγίζεις

Συσκευή που θα την χρησιμοποιείς χωρίς να την αγγίζεις
 

H Huawei παρουσιάζοντας τον τετραπύρηνο επεξεργαστή της στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης κέρδισε τις εντυπώσεις και έκανε σαφές ότι οι Κινέζοι επενδύουν σημαντικά στην έρευνα και έχουν πάψει να περιορίζονται σε φθηνά προϊόντα χαμηλής ποιότητας.

Στο ίδιο πνεύμα λοιπόν η εταιρεία έκανε γνωστό ότι αναπτύσσει μια συσκευή που θα αναγνωρίζει τις χειρονομίες (gestures) του χρήστη, χωρίς αυτός να χρειάζεται να την αγγίξει καθόλου.

Αυτό θα γίνεται μέσω της κάμερας της συσκευής, η οποία θα αναγνωρίζει τις κινήσεις από τα χέρια εξασφαλίζοντας έλεγχο του κινητού χωρίς να είναι απαραίτητη η επαφή με αυτό.

Βέβαια, προκειμένου να επιτευχθεί ένα ικανοποιητικό επίπεδο λειτουργίας απαιτείται αρκετά ισχυρός επεξεργαστήε γραφικών όπως βέβαια και διπλή εμπρόσθια κάμερα. Για το λόγο αυτό είναι πιθανό να δούμε αυτές τις δυνατότητες πρώτα σε tablets και αργότερα σε smartphones.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC