Σύστημα φωνητικών εντολών από την LG

Σύστημα φωνητικών εντολών από την LG
 
Το παράδειγμα των Apple και Samsung αποφάσισε να ακολουθήσει η LG και ανακοίνωσε ένα σύστημα για φωνητική διαχείριση και βοήθεια όπως το Siri και το S Voice.

Το νέο σύστημα, που ονομάζεται LG Quick Voice, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στο LG Optimus Vu για την αγορά της Νότιας Κορέας. Παράλληλα, η εταιρεία υπόσχεται έναν απόλυτα φυσιολογικό τρόπο αλληλεπίδρασης με το smartphone μέσω φωνητικών εντολών, στον οποίο ο χρήστης θα μπορεί να υπαγορεύει γραπτά μηνύματα, να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις, καθώς και να έχει πρόσβαση σε διάφορες άλλες εφαρμογές.

Ακόμη, το σύστημα θα συμπεριλαμβάνεται και στο Optimus LTE II, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Μέχρι στιγμής η LG δεν έχει ανακοινώσει αν το εν λόγω σύστημα θα βρίσκεται και στις συσκευές εκτός Κορέας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC