Συναυλία Jose Carreras : Θα πραγματοποιηθεί κανονικά – Τι θα γίνει με τα εισιτήρια

Συναυλία Jose Carreras : Θα πραγματοποιηθεί κανονικά  – Τι θα γίνει με τα εισιτήρια

Η τελευταία μεγαλειώδης συναυλία του Jose Carreras θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο ΟΑΚΑ με την αποκλειστική συνδρομή της εταιρίας Viva.

Λίγες μέρες μετά τη μοναδική συναυλία του Bryan Adams που πραγματοποιήθηκε με την οικονομική υποστήριξη του ομίλου Viva και την οποία απόλαυσαν 10.000 θεατές, η Viva θα πραγματοποιήσει τη συναυλία του μεγάλου Ισπανού τενόρου έχοντας στόχο η περιοδεία του πασίγνωστου καλλιτέχνη, για την οποία έχει ανακοινώσει εξαρχής ότι η Ελλάδα αποτελεί τον τελικό προορισμό, να κλείσει με απόλυτη επιτυχία και να μείνει αξέχαστη στο ελληνικό κοινό.

Τη διοργάνωση των δύο συναυλιών αρχικά είχε αναλάβει η εταιρία ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ η οποία ως γνωστόν προ ημερών δήλωσε πως λόγω οικονομικών προβλημάτων αδυνατούσε να τις πραγματοποιήσει και να καλύψει τα σχετικά κόστη, παρακρατώντας ωστόσο παρανόμως τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που είχε εισπράξει από τους καταναλωτές κατά την προπώληση των εισιτηρίων.

H Viva για να αποφύγει την ακύρωση των συναυλιών και την απογοήτευση του κοινού και των καλλιτεχνών, αποφάσισε να πραγματοποιήσει τις εκδηλώσεις αναλαμβάνοντας το οικονομικό κόστος και έχοντας στο κομμάτι της διοργάνωσης την υποστήριξη του Ομίλου Gazarte.

Ο Όμιλος Viva θα διαθέσει νέα εισιτήρια μηδενικής αξίας στους 3.200 πελάτες που είχαν προμηθευτεί ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους στα στοιχεία του αρχικού διοργανωτή, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συναυλία. Επίσης η εταιρία έχει ήδη διαθέσει ηλεκτρονικά 2.500 εισιτήρια μηδενικής αξίας με μοναδικό αντίτιμο την οικονομική συνεισφορά των 7€ ως ΔΩΡΕΑ, ποσό το οποίο θα αποδοθεί εξ’ ολοκλήρου στο «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» για να εξυπηρετήσει τους φιλανθρωπικούς σκοπούς του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC