Συνεργασία Yahoo με Mozilla!

Συνεργασία Yahoo με Mozilla!

Για τα επόμενα 5 χρόνια ο δημοφιλής browser Mozilla Firefox θα έχει ως προεπιλογή την μηχανή αναζήτησης της Yahoo.

Με τη συμφωνία αυτή όλοι οι χρήστες του δημοφιλούς browser θα κάνουν τις αναζητήσεις τους με τη μηχανή αναζήτησης της Υahoo ενώ αν δεν θέλουν θα μπορούν πολύ απλά μέσα από τις ρυθμίσεις να το αλλάξουν.

Εκτός όμως από τη μηχανή αναζήτησης δεν αποκλείεται στο μέλλον να δούμε και άλλα προϊόντα της Yahoo να ενσωματώνονται στον Firefox

Η συνεργασία αυτή είναι μία από τις σημαντικότερες που έχει κάνει η Yahoo τα τελευταία χρόνια και μέσα στο Δεκέμβριο οι χρήστες στις ΗΠΑ θα δουν μία βελτιωμένη εμπειρία αναζήτησης με έναν καθαρό, και μοντέρνο σχεδιασμό ο οποίος ήταν το αποτέλεσμα των συζητήσεων με τους ειδικούς της Mozilla.

Τα τελευταία 10 χρόνια η προκαθορισμένη μηχανή αναζήτησης του Firefox ήταν αυτή της Google όμως η συμφωνία δεν ανανεώθηκε κι έτσι η Mozilla επανεξέτασε τη στρατηγική ανταγωνισμού της είδε τις επιλογές και αποφάσισε να συνεργαστεί με τη Yahoo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC