Τα 200 εκατ. smartphones ο στόχος της Samsung για το 2012

Τα 200 εκατ. smartphones ο στόχος της Samsung για το 2012
 
Με τη Nokia να έχει χάσει την πρωτοκαθεδρία στις πωλήσεις κινητών τηλεφώνων, φαίνεται ότι η Samsung έχει αρχίσει να βάζει πολύ υψηλούς στόχους.

Όπως λοιπόν δήλωσε ο πρόεδρος του τμήματος mobile της εταιρείας JK Shin, η Samsung σκοπεύει να διαθέσει 200 εκατομμύρια συσκευές μέχρι το τέλος του έτους. Το αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό βέβαια είναι αρκετά συζητήσιμο. Μέχρι τώρα έχει ήδη πουλήσει σχεδόν 34 εκατομμύρια τεμάχια με και το Galaxy SIII δεν έχει ακόμη βγει στην αγορά. Οπότε δεν αποκλείεται και να τα καταφέρει.

Από την άλλη ούτε το νέο μοντέλο της Apple έχει κυκλοφορήσει ακόμη και σίγουρα και οι υπόλοιποι ανταγωνιστές της δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC