Τα αυτοκίνητα της Google παραβιάζουν το όριο ταχύτητας

Τα αυτοκίνητα της Google παραβιάζουν το όριο ταχύτητας

Αυτόματα παραβιάζουν το όριο ταχύτητας τα αυτόματα αυτοκίνητα της Google.

Ο επικεφαλής της ανάπτυξης του λογισμικού που χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα της Google αποκάλυψε στο Reuters ότι η υπέρβαση του ορίου ταχύτητας μπορεί να φτάσει ως τα 16 χλμ/ώρα (10 μίλια/ώρα).

Οταν τα άλλα αυτοκίνητα που κινούνται κοντά στο όχημα παραβιάζουν το όριο ταχύτητας, η κίνηση με μικρότερη ταχύτητα θα μπορούσε να αποτελεί κίνδυνο, σύμφωνα με τον Ντμίτρι Ντολγκόφ και έτσι τα αυτοκίνητα της Google επιταχύνουν και αυτά για να διατηρήσουν την ίδια ταχύτητα.

Από την πλευρά του, το υπουργείο Μεταφορών της Βρετανίας έσπευσε να σημειώσει ότι δεν υπάρχει οποιοδήποτε σχέδιο αλλαγής στα όρια ταχύτητας, τα οποία ισχύουν το ίδιο και για τα οχήματα χωρίς οδηγό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC