Τα επιστημονικά πειράματα του CERN θα μπορούσαν να ρίξουν αστεροειδή στη Γη;

Τα επιστημονικά πειράματα του CERN θα μπορούσαν να ρίξουν αστεροειδή στη Γη;

Πρόκειται για θεωρίες συνωμοσίας; Το κανάλι Paranormal Crucible στο YouTube ισχυρίζεται ότι ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων (Large Hadron Collider), που βρίσκεται στο ευρωπαϊκό κέντρο πυρηνικών ερευνών CERN στη Γενεύη θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τη γη. Σύμφωνα με το κανάλι, τα επιστημονικά πειράματα που διεξάγονται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικών Ερευνών (CERN) έχουν την δυνατότητα να προκαλέσουν τεράστιο μαγνητικό πεδίο, που θα έχει την δύναμη να έλξει αστεροειδείς προς τη γη.

lhc_long_1

Το Paranormal Crucible εκφράζει φόβους ότι ίσως έτσι να προκληθεί μια νέα Εποχή Παγετώνων στον πλανήτη μας. Το σχετικό βίντεο αναφέρει: «Ακούμε να γίνεται πολύς λόγος για το CERN, πύλες και αστεροειδείς το τελευταίο διάστημα. Το CERN δημιουργεί μια πύλη στο διάστημα και σε αναμονή αυτού του γεγονότος υπάρχουν φήμες για χτύπημα αστεροειδούς, αφού δεν είναι σίγουροι για τις επιπτώσεις, όταν το CERN αφαιρέσει το «κάλυπτρο» και γίνει ορατό αυτό που θα εξέλθει από την πύλη».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων του CERN βρίσκεται στο επίκεντρο θεωριών ότι φθάνει το τέλος του κόσμου. Ακόμα και ο Πάπας Φραγκίσκος σε λειτουργία τον Μάιο του 2015 είχε αναφέρει: «Αγαπητοί μου χριστιανοί ζούμε σε δύσκολους καιρούς. Η Επιστήμη είναι έτοιμη να δοκιμάσει τα όρια του Θεού και της Δημιουργίας του. Ο Θεός έχει φτιάξει σύνορα μεταξύ του κόσμου των ζωντανών και του κόσμου των νεκρών. Αυτοί οι επιστήμονες έχουν σκοπό να ρίξουν επάνω μας τις Πύλες της Κολάσεως;».

Μία άλλη θεωρία συνωμοσίας έκανε λόγο για την δυνατότητα του επιταχυντή να ανοίξει την πύλη σε ένα παράλληλο σύμπαν ενώ ο ερευνητής Mir Faizal, ο οποίος εργάζεται στο τμήμα Φυσικής και Αστρονομίας στο πανεπιστήμιο του Waterloo στο Οντάριο του Καναδά, έχει υποστηρίξει ότι δεν αποκλείει την ύπαρξη ενός παράλληλου σύμπαντος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC