Τα Google Glasses θα μετατραπούν σε φακούς επαφής

Τα Google Glasses θα μετατραπούν σε φακούς επαφής
 

Αν και ακόμη δεν έχουν βγει στο εμπόριο και βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης, είναι βέβαιο ότι οι δημιουργοί τους έχουν πολύ υψηλές προσδοκίες από αυτά.

Ο λόγος για τα Google Glasses τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο έτος. Όμως όπως σχολιάζει σε συνέντευξη του ο επικεφαλής του project Steve Lee, στόχος της Google είναι να μην περιοριστεί εκεί.

Αντιθέτως η μετατροπή τους σε φακούς επαφής είναι στα μακροπρόθεσμα σχέδια της. Άλλωστε ήδη το Αμερικανικό Πεντάγωνο αναπτύσσει κάτι αντίστοιχο οπότε δεν φαίνεται και κάτι τόσο απίθανο.

Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο καλά θα πάει το αρχικό μοντέλο. Αν κρίνουμε όμως από τα μέχρι τώρα δείγματα, η επιτυχία του είναι κάτι περισσότερο από εξασφαλισμένη!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC