Τα παιχνίδια της Google που είναι «κρυμμένα» στην αναζήτηση

Τα παιχνίδια της Google που είναι «κρυμμένα» στην αναζήτηση

Αν κάποιος ψάχνει τρόπους να «σκοτώσει» την ώρα του, η Google έχει τη λύση και μάλιστα μέσω της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης.

Πλέον, σύμφωνα με την εταιρεία, μπορείτε να παίξετε πασιέτζα ή τρίλιζα απευθείας από τον browser σας, απλά κάνοντας αναζήτηση το όνομα του παιχνιδιού στο Google. Η υπηρεσία λειτουργεί τόσο στην αναζήτηση από σταθερό υπολογιστή, όσο και από και κινητό.

Αφού πληκτρολογήσετε το όνομα, το παιχνίδι θα εμφανιστεί στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης, αλλά όπως φαίνεται δεν εμφανίζονται ακόμη και τα δύο παιχνίδια σε όλους τους χρήστες.

Η Google σας επιτρέπει επίσης να επιλέξετε το επίπεδο δυσκολίας που θέλετε να παίξετε ή να παίξετε τρίλιζα με έναν άλλο χρήστη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC