Τέλος το online pass από την ΕΑ

Τέλος το online pass από την ΕΑ

Καθοριστικός παράγοντας αποδείχθηκε το αρνητικό feedback των παικτών

Όπως παραδέχθηκε το στέλεχος της EA, John Reseburg, η εταιρεία διακόπτει τη λειτουργία online pass από τα παιχνίδια της!

Πρόκειται για το μηχανισμό με τον οποίο οι παίκτες έδιναν ένα ποσό χρημάτων όταν αποκτούσαν ένα μεταχειρισμένο παιχνίδι διότι ήθελαν να ασχοληθούν με το multiplayer τμήμα του εκάστοτε τίτλου της.

Σύμφωνα με το Reseburg, ο μηχανισμός αυτός αποτελεί παρελθόν, λόγω του αρνητικού feedback από την gaming κοινότητα, κάτι απόλυτα λογικό, γιατί κανείς δεν επιθυμεί να δίνει έξτρα χρήματα, έστω κι αν απέκτησε ένα second-hand game σε αρκετά χαμηλότερο κόστος.

Προφανώς, το σύστημα θα συνεχίσει να λειτουργεί στα ήδη υπάρχοντα παιχνίδια, και θα διακοπεί στα επερχόμενα, όπως το Battlefield 4 για παράδειγμα.

Πλέον, απομένει να δούμε πως θα συμπεριφερθούν κι άλλες μεγάλες εταιρείες που έχουν υιοθετήσει το online pass, όπως οι Activision, Warner και Ubisoft. Το μόνο που μένει είναι να διαπιστώσουμε πως σκοπεύει η ΕΑ να καλύψει την χασούρα.

Πηγή: eurogamer.net

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC