Τέλος το YouTube από το iOS 6!

Τέλος το YouTube από το iOS 6!

Η Apple δείχνει ακόμα περισσότερο ότι θέλει να πετάξει ολότελα τη Google έξω από το mobile λειτουργικό σύστημα iOS, καθώς η νέα beta έκδοση του iOS 6 για developers (iPhone/iPad) δεν περιλαμβάνει την εφαρμογή YouTube!

Η εταιρεία επιβεβαίωσε, μάλιστα, στην ιστοσελίδα The Verge ότι:

“Η αδειοδότηση που είχαμε για να συμπεριλαμβάνουμε την εφαρμογή YouTube στο iOS έληξε. Οι πελάτες μας μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία video μέσα από τον Safari browser, ενώ η Google ετοιμάζει νέα εφαρμογή YouTube που θα είναι διαθέσιμη στο App Store”

Η αλήθεια είναι ότι η εφαρμογή YouTube στο iOS ήταν λίγο παρατημένη τα τελευταία χρόνια, οπότε, το γεγονός ότι η Google αποφάσισε να την αναβαθμίσει μόνο καλό είναι. Σε ό,τι αφορά την απόφαση της Apple να μη συμπεριλάβει την εφαρμογή ως native στο iOS 6, αφήνουμε τα συμπεράσματα σε εσάς.

[TheVerge via iPhonehellas]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC