Τέρμα το μποτιλιάρισμα στους δρόμους -Eρχεται το AeroMobil

Τέρμα το μποτιλιάρισμα στους δρόμους -Eρχεται το AeroMobil

Δεν είναι η προσπάθεια που γίνεται να συνδυαστεί το αυτοκίνητο με το αεροπλάνο σε ένα… πολυόχημα που δεν νοιάζεται για την κίνηση στους δρόμους, καθώς μπορεί να διαφύγει από… αέρος!

Η σλοβάκικη εταιρεία που το κατασκεύασε του έδωσε το όνομα AeroMobil θεωρεί πως είναι κοντά στο να περάσει από το στάδιο των πειραματισμών στην πραγματικότητα. Αυτή τη στιγμή έχει αυτονομία πτήσης για περίπου 700 χιλιομέτρων.

_aeromobil_is_a_flying_car3.jpg

Το περίεργο όχημα έχει τη δυνατότητα να απογειωθεί και να προσγειωθεί σε κάθε αεροδρόμιο ενώ όταν προσγειωθεί μπορεί εύκολα να χωρέσει σε μία κανονική θέση πάρκινγκ στο δρόμο της γειτονιάς και να γεμίσει το ρεζερβουάρ του σε ένα πρατήριο καυσίμων σε οποιοδήποτε δρόμο.

aeromobil_proto3.jpg

Το AeroMobil, εν πτήση, μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα έως και 200 χλμ.ώρα. Ο σχεδιασμός του δεν είναι ακόμα τελειοποιημένος καθώς τα φτερά κατά την οδήγηση διπλώνουν και αποθηκεύονται στα πίσω καθίσματα

Τέλος, το AeroMobil θα παρουσιαστεί φέτος στις 29 του Οκτώβρη στο Pioneers Festival στην Αυστρία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC