Τέσσερα βραβεία red dot για το design των προϊόντων της

Τέσσερα βραβεία red dot για το design των προϊόντων της
 
Η Sony Mobile Communications έλαβε τέσσερα βραβεία red dot καθώς επίσης και μια εύφημη μνεία για το 2012 στην κατηγορία Product Design. Η διεθνής εξειδικευμένη επιτροπή των καταξιωμένων βραβείων red dot κλήθηκε να αξιολογήσει τις υποψηφιότητες με βάση κριτήρια όπως ο βαθμός καινοτομίας, η εργονομία, η ανθεκτικότητα και η οικολογική βιωσιμότητα. Η τελετή απονομής των βραβείων έλαβε χώρα στην πόλη Essen της Γερμανίας στις 2 Ιουλίου.

Τα βραβεία red dot design αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς παγκοσμίως για το πιο ξεχωριστό design και δέχονται περισσότερες από 14.000 συμμετοχές από 70 διαφορετικές χώρες ετησίως.

Το design βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των προϊόντων της Sony Mobile και τα βραβεία red dot επικυρώνουν τον ποιοτικό σχεδιασμό των Xperia smartphones και των Smart Accessories. Συγκεκριμένα, τα XperiaTM active, Xperia TM ion, Smart Wireless Headset pro και το SmartDock του Xperia TM ion απέσπασαν βραβεία red dot στην κατηγορία Product Design, ενώ το Xperia TM ray έλαβε εύφημη μνεία.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_912.jpeg?w=1110

Οι νικητές των βραβείων

• Το Xperia TM active διαθέτει οθόνη ανθεκτική στις γρατσουνιές, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και με βρεγμένα δάχτυλα και με φωτεινότητα κάτω από τον ήλιο. Η ανθεκτική όψη από αλουμίνιο περιβάλλει και προστατεύει την οθόνη. Σύμφωνα με δηλώσεις της επιτροπής «όλες οι λεπτομέρειες αποδεικνύουν ότι είναι φτιαγμένο για δύσκολες συνθήκες ενώ παράλληλα είναι φιλικό προς το χρήστη και εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα».

• Το Xperia TM ion διαθέτει μεγάλη οθόνη η οποία καλύπτει το μπροστινό μέρος της συσκευής και είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο που δίνει την ψευδαίσθηση ότι επιπλέει στο χέρι. Η επιτροπή της red dot εξυμνεί την «αντίθεση» ανάμεσα στη μαύρη οθόνη και την αλουμινένια πίσω όψη, η οποία δημιουργεί υψηλή ποιότητα και ακρίβεια στη λεπτομέρεια.

• To SmartDock του Xperia TM ion καλλιεργεί ένα εργονομικό προφίλ και επιτρέπει πολλαπλές λειτουργίες, ενώ ο κομψός και διακριτικός σχεδιασμός των ακουστικών Smart Wireless Headset pro τα καθιστά μίνιμαλ και ελκυστικά.

• Το λεπτό και δυναμικό σχήμα του Xperia TM ray ταιριάζει άψογα με την παλάμη του ανθρώπινου χεριού. Οι αλουμινένιες όψεις αυτού του Android smartphone δημιουργούν μια θετική εμπειρία αφής, ενώ παράλληλα διασφαλίζουν ανθεκτικότητα και premium ποιότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC