Τέσσερα πράγματα που πιθανόν δεν ξέρατε ότι κάνει το iPhone

Τέσσερα πράγματα που πιθανόν δεν ξέρατε ότι κάνει το iPhone

Ακόμη και οι χρήστες που έχουν χρόνια συσκευές iPhone πολλές φορές εκπλήσσονται από τα χαρακτηριστικά που έχουν αλλά δεν τα γνωρίζουν.

Γνωρίζουν την κάμερα, την αριθμομηχανή και το ρολόι αλλά πόσοι ξέρουν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αλφάδι; Και όμως μπορεί…

Δείτε τέσσερα πράγματα που δεν ξέρουν όλοι οι χρήστες ότι κάνουν τα iPhone.

Στέλνουν αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα

kinita2

Μπορείτε να ρυθμίσετε τα μηνύματα ήχου και εικόνας έτσι ώστε να αυτοκαταστραφούν μετά από δύο λεπτά ή να επιλέξετε να είναι μόνιμα εφόσον σταλούν. Μπορείτε να πάτε στις Ρυθμίσεις, στα μηνύματα και να επιλέξετε τη ρύθμιση που θέλετε.

Iphone – Αλφάδι

kinita3

Μπορείτε να κρεμάσετε το το κάδρο σας ή να καρφώσετε ένα ράφι χρησιμοποιώντας το κινητό σας ως αλφάδι. Απλώς πάτε στην πυξίδα και σέρνετε προς τα αριστερά.

Δείτε ποιες εφαρμογές καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία

kinita4

Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις και στη συνέχεια μετακινηθείτε προς τα κάτω, στην μπαταρία για να δείτε ποιες από τις εφαρμογές σας, μειώνουν περισσότερο τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας το οποίο έχει βέβαια σχέση και με το ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε περισσότερο. Έτσι θα δείτε ποια θα χρησιμοποιείτε λιγότερο αν είστε έξω και θέλετε να διαρκέσει περισσότερο.

Βάλτε σε σίγαση μια συνομιλία

kinita5

Σε περίπτωση που σας έχουν βάλει σε μια ομάδα συνομιλίας ή δεν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από μηνύματα ενός συγκεκριμένου προσώπου υπάρχει τρόπος να το κάνετε. Πάτε στη συνομιλία που θέλετε, επιλέγετε πάνω δεξιά τη λέξη «Στοιχεία» και ενεργοποιείτε το «Μην ενοχλείτε».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC