Θα αυξήσει τη μυστικότητα στα project της η Apple

Θα αυξήσει τη μυστικότητα στα project της η Apple
 

Αν κάτι χαρακτηρίζει την Apple, εκτός βέβαια από την ποιότητα των προϊόντων της, είναι η μυστικοπάθεια. Η εταιρεία έχει εμμονή με το να μην αφήνει την παραμικρή πληροφορία να διαρρέει σχετικά με τα προϊόντα που σχεδιάζει ή πρόκειται να διαθέσει στο εμπόριο.

Παρόλα αυτά, με δεδομένο το ενδιαφέρον που υπάρχει γύρω από αυτή, δεν τα καταφέρνει πάντοτε. Δεν είναι σύμπτωση άλλωστε ότι για το νέο iPad κάποιες πληροφορίες είχαν γίνει γνωστές αρκετά πριν παρουσιαστεί επίσημα. Το ίδιο μάλιστα φαίνεται ότι συμβαίνει και με το επερχόμενο iPhone. Από την άλλη βέβαια ούτε για το iPad mini έχουμε μάθει σχεδόν τίποτε, ούτε για την iTV.

Σε κάθε περίπτωση ο Tim Cook αποφάσισε να κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα για δημοσιογράφους και bloggers. Όπως σχολίασε στο D10 η εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει κάποια απίθανα προϊόντα αλλά προτίθεται να αυξήσει πολύ περισσότερο την μυστικότητα σε ό,τι κάνει.

Τόνισε βέβαια ότι ο κανόνας της μυστικότητας δεν θα εφαρμοστεί παντού. Σε ό,τι έχει να κάνει με τους προμηθευτές της εταιρείας, θα υπάρχει πλήρης διαφάνεια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC