Θα είναι αυτό το νέο Xbox;

Θα είναι αυτό το νέο Xbox;
 
Μια μυστηριώδης διαρροή εμπιστευτικού εγγράφου της Microsoft έγινε αφορμή για να μάθουμε τα χαρακτηριστικά του Xbox 720. Πρόκειται για το 56 σελίδων έγγραφο «Xbox-720-9-24-Checkpoint-Draft-1» το οποίο είχε δημοσιευτεί στο scribd.com και τώρα έχει αφαιρεθεί.

Σε αυτό αναφέρεται ότι η νέα κονσόλα της εταιρείας θα γίνει διαθέσιμη το 2013, παράλληλα με το Kinect 2. Το κόστος της θα είναι 300 δολάρια.

Ειδικά για το Kinect 2 μαθαίνουμε ότι θα αναγνωρίζει μέχρι και τέσσερα άτομα τα οποία μάλιστα θα μπορούν να παίζουν καθιστά. Κάτι που θα κάνει το παιχνίδι πολύ πιο ξεκούραστο.

Ως προς την υπολογιστική ισχύ της νέας κονσόλας, αυτή θα είναι 4-6 φορές μεγαλύτερη από εκείνη του 360 ενώ θα διαθέτει και BluRay drive.

Αυτό που πραγματικά τραβά την προσοχή όμως είναι η χρήση της τεχνολογίας Fortaleza. Αυτή περιλαμβάνει γυαλιά augmented reality τα οποία μάλιστα θα ενσωματώνουν WiFi και 4G. Σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις της συσκευής, αν ισχύουν όσα αναφέρονται στο έγγραφο η Microsoft ελπίζει να πουλήσει συνολικά 100 εκατομμύρια τεμάχια σε ορίζοντα δεκαετίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC